9 Νοε 2009

Χ-POROS Fashion

Επειδή το καλό πρέπει να λέγεται και η προσπάθεια να επιβραβεύεται, επανέρχομαι στον X-Poros με αφορμή το T-shirt του αγώνα.


Λόγω κάποιας καθυστέρησης στην εκτέλεση της παραγγελίας, το T-shirt δεν ήταν έτοιμο κατά τη διάρκεια του αγώνα, και ο διοργανωτής δεσμεύτηκε να μας το στείλει ταχυδρομικά. Κι έτσι και έγινε. Πριν μερικές μέρες έλαβα την ειδοποίηση από το ταχυδρομείο. Επειδή το είχα ξεχάσει, αναρωτιόμουν τι να ήταν, καθότι με τις πολλές παραγγελίες από το Internet έχω ψιλοχάσει τη μπάλα με τα δέματα.


Όταν είδα το όνομα Κώστας Σαπουνάκης στη θέση του αποστολέα χάρηκα. Χάρηκα όχι μόνο για το μπλουζάκι που ήρθε αλλά και για την ανάμνηση του αγώνα που ανασύρθηκε από τη μνήμη μου. Μα ακόμα περισσότερο χάρηκα όταν άνοιξα το δέμα και το είδα. Συνήθως τα T-shirt των αγώνων είναι από άσχημα έως βαρετά. Μάλλον οι διοργανωτές εξουθενωμένοι από την προσπάθεια διοργάνωσης, αντιμετωπίζουν το θέμα του αναμνηστικού T-shirt με διάθεση διεκπεραιωτική. Εδώ όμως ο Κωστής φάνηκε μερακλής. Φρόντισε τον αγώνα του μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μπράβο!



3 σχόλια:

  1. Ο Κωστής δεν παίζεται, γενικά!!!
    Είναι μερακλής σε ό,τι κάνει, γι' αυτό κι έχει ...fan club!!!
    Κι όσοι έχουμε την τύχη να τον ξέρουμε προσωπικά , καταλαβαίνουμε πως είναι ψυχή και έχει πολύ μεράκι σε όλα !
    Το δε χιούμορ του, παροιμιώδες!!!

    Και πάλι μπράβο για όσα μας προσφέρει με την - αναγκαία - τρέλλα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το συλλεκτικό μπλουζάκι του Θείου δεν το έχω !!!.
    Σκέφτομαι κάποια μέρα να βγάλω όλα τα σχέδια που έχει δημηουργήσει εως τώρα ο θείος.
    Μήτσος ο Συρακούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υποψιάστηκα ότι ο θείος είναι ο αυτουργός. Μπράβο και σ' αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή