27 Αυγ 2009

Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Ταινία της Φίνος Φίλμ με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Λάμπρο Κωσταντάρα.
Υπόθεση: ένας νεανίζων πενηντάρης... κλπ κλπ

Ακόμα πενηντάρης δεν είμαι αλλά καμιά φορά μου θυμίζω τον ήρωα της ταινίας που δεν λέει να το βάλει κάτω.
Πέντε χρόνια πριν μην αντέχοντας το καθημερινό βάρος των σαράντα τσιγάρων και των τεσσάρων καφέδων μπροστά από έναν υπολογιστή αποφάσισα να κάνω κάτι. Έκοψα το τσιγάρο και άρχισα την ορεινή ποδηλασία. Η αρχή ήταν δύσκολη αλλά σιγά σιγά άλλαξα τη ζωή μου. Κατάφερα να κάνω πράγματα που ούτε θα φανταζόμουν ποτέ. 'Ελαβα μέρος σε πολλούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας αλλά και ποδηλασίας δρόμου γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους και πολλά πανέμορφα μέρη της ελλάδας.
Σύμμαχος μου εκτός από την οικογένεια μου το Internet. Με τις αμέτρητες πληροφορίες, τις κοινότητες, τις ιστορίες άλλων ανθρώπων από όλο τον κόσμο που κάποια μέρα αποφάσισαν να ψάξουν τα όρια τους για να ανακαλύψουν ότι τελικά είναι πολύ μεγάλα.

Σήμερα κλείνω πέντε χρόνια από εκείνη την ημέρα και αποφασίζω να επιστρέψω την χάρη. Ξεκινάω το blog με σκοπό να καταγράψω τις σκέψεις μου τις καινούργιες περιπέτειες και εμπειρίες. Και ίσως κάποιος άλλος να ωφεληθεί όπως εγώ...

3 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και στη μπλογκόσφαιρα φίλε Λάμπρο.
    Είμαι σίγουρος ότι πολλά κουρασμένα παλικάρια θα πάρουν τα πάνω τους τριγυρνώντας εδωμέσα. Μόνο μη μένεις συνέχεια ως τις 2 τα μεσάνυχτα ξάγρυπνος για να ποστάρεις και πάει πίσω η προετοιμασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε φίλε !!!

    Εσύ κουρασμένος ;; Πλάκα μας κάνεις !! Αντε θα σε παρακολουθώ και από εδώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμπρος στο δρομο που χαραξατε ολοι εσεις οι "τρελλοι"!!!!!

    καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή